1. Rekisterinpitäjä

Phonent.fi rekisteristä vastaa sivuston ylläpitäjä ja omistaja Phonent Oy. Sivujen kautta kerättyä tietoa käytetään myynti- ja ostotapahtumissa, laskutuksessa sekä takuu- ja huoltoseurannassa. Asiakkaan tietoja ei käytetä markkinointiin ilman asiakkaan suostumusta.

Tietoja tallennetaan Googlen ylläpitämään palveluun, joka saattaa varmuuskopioida palveluun ladattuja tietoja palvelimille, jotka eivät ole EU:n alueella.

2. Yhteystiedot

Rekisterinpitäjän yhteystiedot:

Yritys: Phonent Oy

Y-tunnus: 3136970-8

Osoite: Häyrisentie 2 Lh 7, 76100 Pieksämäki

Puhelinnumero: +358 40 952 1138

Sähköpostiosoite: info@phonent.fi

Verkkosivusto: https://phonent.fi

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja käytetään myynti- ja ostotapahtumissa, laskutuksessa sekä takuu- ja huoltoseurannassa.

4. Kerätyt tiedot

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot
  • Asiakkaan antamat maksutiedot
  • Myydyn/ostetun tuotteen malli, tyyppi, sarjanumero ja kunto
  • Osto- ja myyntiajankohta
  • IP-osoite
  • Selaimen istunnon tunnisteet
  • Markkinointiin liittyvät suostumukset ja kiellot

5. Tietolähteet

Rekisterin sisältämät tiedot kerätään asiakkaalta itseltään osto- tai myyntitapahtuman yhteydessä. Verkkosivuilla vieraillessa asiakkaalta kerätään evästeiden kautta tietoa, jonka avulla pyrimme parantamaan sivustomme käyttöä.

Lisätietoja evästeistä saat viestintäviraston sivuilta.

6. Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä sekä tämän valtuuttamat henkilöt voivat käyttää rekisterin sisältöä palvelun toteuttamiseksi kuvauksen mukaan. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa rekisterissä olevia tietoja kolmantena osapuolena toimivalle maksunvälityspalvelulle, lähetyksiä kuljettavalle kuljetusliikkeelle tai maksamattomia maksuja perivälle perintötoimistolle. Rekisterinpitäjällä on oikeus luovuttaa tietoja poliisille tai ulosottoviranomaisille, mikäli heillä on lakiin perustuva oikeus niitä saada.

7. Tietoturvallisuus

Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat verkkopalvelimella, joka on suojattu vahvasti teknisin suojakeinoin. Tallennettuja tietoja pääsevät käsittelemään ainoastaan Phonent Oy:n vastuussa olevat työntekijät.