Tietoa yrityksestä

Phonent Oy on vuonna 2020 perustettu puhelimien, tietokoneiden ja muiden pienelektroniikkalaitteiden korjaamiseen sekä käytettyjen laitteiden ostamiseen & myymiseen erikoistunut yritys. Lisäksi keskitymme vahvasti verkkokauppamme kehittämiseen ja tuotevalikoimamme laajentamiseen.

Phonent Oy tarjoaa huolto- & ylläpitopalveluja niin yksityislle kuin yrityksillekkin. Kauttamme saatte huollatettua puhelimet, tabletit, tietokoneet, älykellot, pelikonsolit ja uutuutena myös näytönohjaimet. Huollamme myös mm. auton avaimia, digibokseja, kaukosäätimiä sekä muita mahdollisesti mikroskooppitason huoltoa vaativia laitteita.

Huoltoliikkeemme sijaitsee Pieksämäen keskustassa, aivan torin laidalla. Liikkeen edestä löytyy runsaasti pysäköintitilaa. Huollon valmistumista odotellessa voit nauttia veloituksetta kahvista ja vaikka lukea päivän lehden. Tulevaisuudessa pyrimme avaamaan huoltoliikkeitämme myös muille paikkakunnille!

Meiltä löydät kattavan valikoiman lisätarvikkeita niin puhelimille kuin tableteillekkin. Valikoimaamme kuuluu suojakuoret, panssarilasit sekä erikoisemmat lisätarvikkeet, joita ei muualta löydy. Mikäli olet kotinikkari, löydät meiltä varaosat laitteelle kuin laitteelle! Kauttamme saat varaosat puhelimille (Apple, Samsung, Huawei, Nokia, OnePlus, LG, Sony, CAT, Oukitel, yms.), tableteille, pelikonsoleille ja älykelloille. Palvelemme myös isommissa varaosatilauksissa ja tavarantoimituksissa. Tulemme myös avaamaan yritysasiakkaita palvelevan B2B markkinapaikan lähitulevaisuudessa.

Kauttamme saat tarkastetut ja huolletut puhelimet, tabletit sekä tietokoneet. Valikoimaamme saapuu uusia laitteita päivitäin. Kaikki laitteemme ovat ammattilaisen tarkastamia ja tarvittaessa huoltamia. Löydät kaikki laitteet täältä.

“Huollamme laitteesi nopeasti. Tingimme hinnasta, emme laadusta!”

Osaava henkilökuntamme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Meiltä saat apua niin laitteen rikkoontuessa, uuden laitteen käyttöönotossa kuin myös vanhan laitteen kierrättämisessä. Otamme vastaan vanhat laitteenne ja uudemmista laitteista maksamme rahaa! Lue lisää puhelimien myymisestä täältä.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@phonent.fi tai puhelimitse 040 952 1138. Palvelemme arkisin klo. 9-17 ja lauantaisin 10-15. Kiireissä asioissa pyydämme soittamaan liikkeellemme ennen paikan päällä käyntiä, jotta voimme varmistaa osien yms. saatavuuden.

What are you looking for in Partdo?