Phonent Oy

Takuu- & huoltoehdot

Päivitetty 08.09.2021, voimassa toistaiseksi

Phonent Oy pidättää oikeuden muokata näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

Asiakas hyväksyy alla olevat huolto- & takuuehdot tuomalla laitteen Phonent Oy:lle huoltoon.

 

Takuu- & huoltoehdot – Huoltopalvelut

Myönnämme kuittia vastaan vuoden takuun kaikille käyttämillemme varaosille sekä huoltotöille, mukaan lukien akun vaihdoille. Kulutustavaroille, kuten suojakuorille ja muille lisätarvikkeille myönnämme 14 päivän vaihto- / palautusoikeiden.

Vuoden takuu ei koske mikrojuotostöitä, vesivahinkoja eikä erikoishuoltoja. Mikrojuotostöille & muille erikoishuolloille myönnämme 30 päivän takuun.

Phonent Oy:n myöntämä takuu & virhevastuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Normaali kuluminen ei kuulu takuun piiriin. Myöskään ulkoisten tekijöiden aiheuttamat vauriot, kuten laitteen putoamisesta johtuvat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.

Takuu raukeaa, mikäli laitetta on huollettu kolmannen osapuolen toimesta.

Huollettaessa IP-luokiteltuja laitteita, emme voi taata laitteen IP-luokituksen säilymisestä.

Mikäli laitteella on valmistajan myöntämä takuu, emme vastaa sen säilymisestä.

Phonent Oy ei vastaa laitteiden sisäisten tallennusmedioiden tietojen säilymisestä, vioittumisesta tai katoamisesta. Tietojen varmuuskopiointi ennen huoltoon tuontia on asiakkaan vastuulla, mikäli erikseen ei mainita.

Laitteille tehdyillä huolloilla ei ole palautusoikeutta.

Mikäli asiakas ei nouda laitetta 60 päivän sisällä huoltotyön valmistumisesta, veloitetaan laitteen säilyttämisestä säilytysmaksua päivittäin. Säilytysmaksu on 1€ + alv / päivä. Mikäli asiakas ei nouda laitettaan 1 vuoden sisällä huoltotyön valmistumisesta, siirtyy laite Phonent Oy:n omaisuudeksi näiden huoltoehtojen mukaisesti.

Mikäli sinulla on takuuasioihin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä sähköpostitse info@phonent.fi tai ole puhelimitse yhteydessä liikkeeseemme.

 

Takuu- & huoltoehdot – Käytetyt laitteet

Myönnämme ostotodistusta vastaan 1-12 kuukauden laatutakuun kaikille myymillemme käytetyille laitteille laadun takaamiseksi. Laitteiden mukana toimitettaville lisätarvikkeille (laturi, SIM- avaustyökalu) myönnämme normaalin 14 päivän vaihto- / palautusoikeuden.

Phonent Oy:n myöntämä takuu & virhevastuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Normaali kuluminen ei kuulu takuun piiriin. Myöskään ulkoisten tekijöiden aiheuttamat vauriot, kuten laitteen putoamisesta johtuvat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.

Seuraavat asiat eivät kuulu Phonent Oy:n myöntämän takuun piiriin:

  • Ohjelmistoviat
  • Kuluvat osat (akku, latausportti) normaalin käytöstä johtuvan kulumisen osalta
  • Näytön, rungon, latausportin tai muiden ulkoisten osien mekaaniset vauriot
  • Laitteen käyttöjärjestelmän puhdistaminen viruksista tai muista haittaohjelmista
  • Lisätarvikkeiden (laturi, SIM- avaustyökalu) mekaaniset vauriot
  • Laitteen tietojen varmuuskopiointi ja säilyttäminen

Takuu raukeaa, mikäli laitetta on huollettu kolmannen osapuolen toimesta.

Laitteen ja lisätarvikkeiden vaurioituminen postituksen aikana asiakkaan huolimattoman pakkaamisen takia ei kuulu Phonent Oy:n takuun piiriin.

Virhetilanteissa ota yhteyttä sähköpostitse info@phonent.fi tai ole puhelimitse yhteydessä liikkeeseemme.